Angajat MAI, confirmat cu COVID-19: „Dacă mesajul meu va salva măcar o viaţă, eu sunt cel mai fericit om!”

Cristinel Drincă este angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi a fost diagnosticat cu COVID-19. El spune că dacă mesajul său va salva măcar o viaţă, el va fi „cel mai fericit”. „Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii”, povesteşte Cristi.

1757 afișări
Imaginea articolului Angajat MAI, confirmat cu COVID-19: „Dacă mesajul meu va salva măcar o viaţă, eu sunt cel mai fericit om!”

Angajat MAI, confirmat cu COVID-19: „Dacă mesajul meu va salva măcar o viaţă, eu sunt cel mai fericit om!”

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe pagina de Facebook, un film, în care apare Cristinel Drincă pe patul de spital.

El a fost infectat cu COVID-19, deşi a fost atent să respecte toate regulile sanitare şi nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui. Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate şi s-a îmbolnăvit şi Cristi.

A fost internat în spital şi s-a vindecat după o lungă şi grea suferinţă. Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat, conform MAI.

Cristi, pompier în vârstă de doar 40 de ani, este bărbat puternic şi solid, care a salvat vieţi şi a văzut moartea de atâtea ori, însă are lacrimi în ochi.

„Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii. La salonul alăturat, era un pacient care tuşea groazni. După trei sau patru zile nu a mai tuşit şi am aflat că a murit. Soţia era în pat şi plângea. Te gândeşti prima dată la ce e mai rău”, povesteşte Cristi.

El spune că cei care în prezent neagă existenţa noului coronavirus şi încearcă să manipuleze o realitate tragică, „aruncă la coş tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconştient şi absurd viitorul celor dragi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici