Arafat cere Metrorex să găsească soluţii pentru limitarea răspândirii COVID-19: Să nu fie aglomeraţie majoră la metrou

  • Oficialii Metrorex ar trebui să vină cu soluţii ca să nu existe aglomerările de oameni la metrou la orele de vârf, a solicitat duminică şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.
  • Măsură a fost cerută în contextul răspândirii coronavirusului.
  • Şeful DSU a anunţat astăzi şi alte măsuri pentru limitarea răspândirii virusului 2019-nCov.
3050 afișări
Imaginea articolului Arafat cere Metrorex să găsească soluţii pentru limitarea răspândirii COVID-19: Să nu fie aglomeraţie majoră la metrou

Arafat: Să nu fie aglomeraţie majoră la metrou

„Sunt aspecte pe care nu putem să le controlăm complet. Clar, dacă este lume într-o staţie de metrou şi aşteaptă, cel mai bine este să se organizeze aceste lucruri şi să nu fie o aglomeraţie majoră, poate cei de la metrou trebuie să găsească nişte soluţii în acest sens", a declarat Raed Arafat.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă le-a recomandat oamenilor să stea relativ departe unii de ceilalţi.

„Iar acolo unde sunt persoane multe, cel puţin să încerce să se îndepărteze, să nu fie aproape unul de celălalt. Măsurile pot să fie crescute totuşi la nevoie. La acest moment, s-au luat măsurile pe care le-am zis despre adunările publice, private. Nu intrăm încă în alte domenii şi alte situaţii. Acum, considerăm că asta este suficient pentru a limita răspândirea până la un nivel. Dacă se impun alte măsuri, vor fi decise la momentul respectiv", a completat Arafat.

Alte măsuri anunţate astăzi de Arafat includ interzicerea evenimentelor care adună mai mult de 1.000 de oameni, dar şi vizitarea bolnavilor în spitale şi accesul studenţilor în unităţi medicale. Citeşte continuarea... 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici