Armata, la post: Maraton de vaccinare în şase spitale ale MApN, de Ziua Naţională a României

Un maraton de vaccinare va avea loc în 1 şi 2 decembrie în şase spitale ale Ministerului Apărării, cu ocazia Zilei Naţionale.

424 afișări
Imaginea articolului Armata, la post: Maraton de vaccinare în şase spitale ale MApN, de Ziua Naţională a României

Armata, la post: Maraton de vaccinare în şase spitale ale MApN, de Ziua Naţională a României

Maratonul începe miercuri, 1 decembrie, la ora 8.00, şi se va încheia până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie.

Acesta se va desfăşura la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov şi Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente.

În perioadele 26–30 noiembrie şi 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcţionare al centrelor de vaccinare MApN va fi între 8.00 şi 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici