Bilanţul cazurilor de coronavirus în Grecia este în creştere. Măsurile luate de autorităţi

  • Grecia a anunţat că a înregistrat al zecelea caz de coronavirus, o persoană înrudită cu un cetăţean care a călătorit recent în străinătate.
  • Autorităţile de la Atena au informat că au închis şcolile din trei regiuni din vestul ţării din cauza epidemiei.
  • Măsura de închidere a şcolilor ar putea fi prelungită.
4127 afișări
Imaginea articolului Bilanţul cazurilor de coronavirus în Grecia este în creştere. Măsurile luate de autorităţi

Sursa: Profimedia Images

Grecia a anunţat joi că a înregistrat al zecelea caz de infecţie cu coronavirus, fiind vorba despre o persoană înrudită cu un cetăţean care a călătorit recent în Egipt şi Israel.

Totodată, în contextul epidemiei de coronavirus, autorităţile elene au decis închiderea şcolilor din trei regiuni din vestul ţării, dar şi interzicerea adunărilor publice, pentru limitarea transmiterii coronavirusului.

Aceste măsuri sunt valabile pentru 48 de ore, dar ar putea fi prelungite dacă vor fi înregistrate noi îmbolnăviri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici