Bornă istorică: Covid-19 a făcut 5 milioane de victime în întreaga lume, în mai puţin de doi ani

  • Disneyland Shanghai s-a închis din nou pe termen nelimitat, după depistarea unui singur caz de Covid-19 printre vizitatori. Decizia se înscrie în strategia „zero infectaţi” a Chinei.
  • În Rusia, 40.402 de cazuri noi de Covid-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Ieri au fost 40.993.
  • De astăzi, Israel şi-a deschis graniţele pentru turiştii vaccinaţi sau recuperaţi după Covid, închise din martie 2020. De asemenea, Australia îşi redeschide porţile după 600 de zile.
447 afișări
Imaginea articolului Bornă istorică: Covid-19 a făcut 5 milioane de victime în întreaga lume, în mai puţin de doi ani

Bornă istorică: Covid-19 a făcut 5 milioane de victime în întreaga lume, în mai puţin de doi ani

Numărul victimelor la nivel mondial din cauza pandemiei de Covid 19 a ajuns astăzi, 1 noiembrie, la 5 milioane. Decesele oficiale înregistrate de Universitatea Johns Hopkins sunt de 4.999.970.

Situaţia în lume rămâne îngrijorătoare în privinţa pandemiei.

Autorităţilor chineze sunt stricte, în vederea Jocurilor Olimpice de iarnă din februarie, de la Beijing. Gigantul asiatic se uită cu teamă la reapariţia cazurilor de Covid. În ultimele 24 de ore, potrivit buletinului oficial, au fost înregistrate 92 de infecţii, cea mai mare cifră de la jumătatea lunii septembrie.

Eixstă şi zone care relaxează sau chiar renunţă la restricţii. Thailanda redeschide turismul. Pe lângă Germania, Austria, Elveţia şi alte ţări UE, lista ţărilor aprobată de Ministerul de Externe thailandez include Statele Unite, Chile, Emiratele Arabe Unite şi Bhutan.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici