Carantinaţii care se plâng de mâncare, certaţi de angajata unui hotel: "Confundaţi carantina cu sejurul?" Cum arată mâncarea servită

  • O angajată a unui hotel din Craiova le răspunde celor care se plâng de condiţiile din carantină.
  • Oamenii fac tot posibilul şi se expun în fiecare zi, spune femeia.
  • Ea a postat imagini cu mâncarea servită într-un centru de carantină.
19306 afișări
Imaginea articolului Carantinaţii care se plâng de mâncare, certaţi de angajata unui hotel: "Confundaţi carantina cu sejurul?" Cum arată mâncarea servită

Carantinaţii care se plâng de mâncare, certaţi de angajata unui hotel: "Confundaţi carantina cu sejurul?" Cum arată mâncarea servită

Cei care se plâng de condiţiile din carantină îşi bat joc de efortul oamenilor care se zbat să le asigure condiţii, scrie Laura Patru, angajata unui hotel din Craiova. Ea a postat imagini cu mâncarea pe care o primesc cei consemnaţi la două săptămâni de izolare la revenirea în ţară de peste hotare. Mulţi s-au plâns de condiţiile în care sunt cazaţi şi de meniul de mâncare oferit de gazda lor, care uneori este un hotel.

"Mi-am petrecut ziua plină de nervi şi revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei şi a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situaţie îngrozitoare pentru noi toţi.
Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereţi, să te uiţi fără putere cum se năruieşte munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.
Mai nou ne luptăm şi cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că şunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???
Confundaţi carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeţi că nu se dă destulă căldură??? În mastodonţi industriali funcţionali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade???
Vă bateti joc de noi???
Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig şi foame FARA SA FIE CONSULTAT". Aţi luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicaţi!
Să vă fie ruşine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilinţelor voastre! Şi pt alţii ca ei!
Şi poftiţi şi alt unghi - mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge.
#TotulVaFiBine, dar nu acum 😡",
e mesajul postat de Laura Patru pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici