CEO Moderna: Este posibil ca oamenii să aibă nevoie de o nouă doză în toamna anului 2022

Eficacitatea dozelor booster împotriva COVID-19 va scădea probabil în următoarele câteva luni şi este posibil ca oamenii să aibă nevoie de o nouă injecţie în toamna anului 2022, a declarat joi Stephane Bancel, directorul general al Moderna, în cadrul unei conferinţe pe teme de sănătate organizate de Goldman Sachs, relatează Reuters.

1761 afișări
Imaginea articolului CEO Moderna: Este posibil ca oamenii să aibă nevoie de o nouă doză în toamna anului 2022

CEO Moderna: Este posibil ca oamenii să aibă nevoie de o nouă doză în toamna anului 2022

Bancel a precizat că firma lucrează la un vaccin adaptat la varianta Omicron a coronavirusului, dar este puţin probabil să fie disponibil în următoarele două luni.
 
"Cred în continuare că vom avea nevoie de rapeluri în toamna lui '22 şi mai departe", a spus Bancel.
 
Comentariile sale privind necesitatea unei a patra injecţii vin în contextul în care premierul israelian Naftali Bennett a citat marţi un studiu potrivit căruia o a patra doză de vaccin COVID-19 creşte de cinci ori anticorpii la o săptămână după administrarea injecţiei.
 
Moderna în rezultatele sale al treilea trimestru a declarat că vânzările de doze booster ar putea ajunge până la 2 miliarde de dolari doar în Statele Unite în 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici