China începe să raporteze cazuri noi de COVID-19. Primul caz la Wuhan după o lună

  • Comisia Naţională pentru Sănătate a raportat 14 cazuri noi de COVID-19.
  • E cel mai mare număr din 28 aprilie şi până acum.
  • A fost raportat şi primul caz la Wuhan după o lună.
16896 afișări
Imaginea articolului China începe să raporteze cazuri noi de COVID-19. Primul caz la Wuhan după o lună

China începe să raporteze cazuri noi de COVID-19. Primul caz la Wuhan după o lună

Comisia Naţională pentru Sănătate din China a raportat 14 noi cazuri de persoane infectate cu COVID-19, unul dintre ele în Wuhan, epicentrul pandemiei. E o creştere mare faţă de numărul raportat cu o zi înainte, un singur caz. Apariţia unui focar de 11 persoane în oraşul Shulan din provincia Jilin a contribuit la acest număr ridicat, relatează Reuters.

La Wuhan a fost raportat primul caz din 3 aprilie, o persoană asimptomatică, potrivit oficialilor chinezi. Nicio persoană nu a mai decedat în China din cauza noului coronavirus, au mai anunţat chinezii.

China rămâne cu 82,901 de cazuri de COVID-19 şi 4,633 de decedaţi, în timp ce numărul global a depăşit 4 milioane de infectaţi şi 280.000 de morţi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici