Comitetul de Vaccinare: Peste 388.000 de locuri disponibile în platforma de programare pentru imunizare

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat miercuri că peste 388.000 de locuri sunt disponibile în platforma informatică de programare pentru vaccinare.

518 afișări
Imaginea articolului Comitetul de Vaccinare: Peste 388.000 de locuri disponibile în platforma de programare pentru imunizare

Comitetul de Vaccinare: Peste 388.000 de locuri disponibile în platforma de programare pentru imunizare

„Vă puteţi programa acum prin Call-Center: 021 414 44 25. Peste 388.000 de locuri disponibile în platforma informatică”, au anunţat reprezentanţii CNCAV pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Aceştia le recomandă oamenilor să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinare.

„Sunaţi la numărul unic 021 414 44 25 şi solicitaţi programarea în centrul ales sau intraţi pe platforma informatică, vă înscrieţi şi apoi vă programaţi în centrul ales. Asiguraţi-vă că nu aveţi simptome asociate COVID19”, a mai transmis CNCAV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici