Coronavirus. Dezvoltatorul Sputnik V face apel la AstraZeneca să încerce combinarea vaccinurilor pentru o eficienţă mai mare

  • Rusia a declarat că vaccinul său are o eficienţă de 92% în protejarea persoanelor de COVID-19
  • AstraZeneca a declarat că va avea gata până la 200 de milioane de doze de vaccin până la sfârşitul anului 2020.
  • Rusia are al patrulea cel mai mare număr de cazuri de COVID-19 din lume.
1606 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. Dezvoltatorul Sputnik V face apel la AstraZeneca să încerce combinarea vaccinurilor pentru o eficienţă mai mare
Dezvoltatorul vaccinului Sputnik V împotriva COVID-19, institutul Gamaleya, a declarat joi că AstraZeneca ar trebui să încerce să combine vaccinul său experimental cu cel rusesc pentru a spori eficacitatea, relatează Reuters.
 
Rusia a declarat că vaccinul său Sputnik V are o eficienţă de 92% în protejarea persoanelor de COVID-19, conform rezultatelor studiilor intermediare, în timp ce AstraZeneca a declarat că vaccinul său are eficieţă în proporţie de 70% în studiile esenţiale şi ar putea ajunge până la 90%.
 
Dacă se urmăreşte un nou studiu clinic, vă sugerăm să încercaţi să combinaţi vaccinul AZ cu vaccinul vector adenoviral uman #SputnikV pentru a spori eficacitatea. Combinarea vaccinurilor se poate dovedi importantă,” au scris dezvoltatorii vaccinului rusesc pe Twitter.
 
AstraZeneca a declarat că va avea gata până la 200 de milioane de doze de vaccin până la sfârşitul anului 2020.
 
Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca oferă mari speranţe multor ţări în curs de dezvoltare, datorită preţului mai mic şi capacităţii sale de a fi transportat la temperaturi normale ale frigiderului.
 
Cu 2.187.990 de infectări, Rusia are al patrulea cel mai mare număr de cazuri de COVID-19 din lume, după Statelor Unite, India şi Brazilia.
 
AstraZeneca va desfăşura un studiu global suplimentar pentru a evalua eficacitatea vaccinului, a declarat directorul executiv al companiei, Pascal Soriot, după ce au apărut semne de întrebare cu privire la rezultatele studiului său în stadiu avansat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici