Coronavirus în lume LIVE UPDATE 1 iunie: SUA trimite Braziliei două milioane de doze de hidroxiclorochină / Nou bilanţ în Italia

  • SUA trimite Braziliei două milioane de doze de hidroxiclorochină
  • Noul coronavirus îşi pierde din putere, spune un recunoscut medic italian
  • China raportează cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele trei săptămâni
2354 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 1 iunie: SUA trimite Braziliei două milioane de doze de hidroxiclorochină / Nou bilanţ în Italia

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 1 iunie

Bilanţ nou în Italia
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 33.475 de morţi în Italia, cu 60 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 233.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, luni seară, că bilanţul epidemic este de 33.475 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 233.197.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 178 de noi cazuri confirmate şi 60 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de agenţia Adnkronos.
 
SUA trimite Braziliei două milioane de doze de hidroxiclorochină
 
Statele Unite au furnizat Braziliei două milioane de doze de hidroxiclorochină pentru a fi utilizate împotriva epdemiei de coronavirus, au anunţat duminică cele două guverne, în ciuda avertismentelor medicale cu privire la riscurile asociate medicamentului, potrivit Reuters.
 
Noul coronavirus îşi pierde din putere, spune un recunoscut medic italian
 
Noul coronavirus îşi pierde din putere şi a devenit mult mai puţin letal, a declarat duminică pentru un post de televiziune un recunoscut medic italian, potrivit Reuters.
 
China raportează cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele trei săptămâni
 
China a raportat cea mai mare creştere a cazurilor de coronavirus din ultimele trei săptămâni, cu 16 noi cazuri înregistrate la 31 mai, în timp ce numărul aşa-numitelor cazuri importate a crescut în sud-vestul provinciei Sichuan, scrie Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici