Coronavirusul face ravagii în parlamentul unui ţări: 30 de demnitari au fost testaţi pozitiv

  • Sesiunea parlamentară a Indiei, care a început săptămâna aceasta, va fi probabil scurtată după ce 30 de parlamentari au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, au spus doi înalţi oficiali ai parlamentului.
  • Parlamentul indian s-a întrunit pentru prima dată în şase luni pe 14 septembrie şi urma să funcţioneze până la 1 octombrie.
  • Numărul cazurilor din ţară a crescut la 5,3 milioane.
1290 afișări
Imaginea articolului Coronavirusul face ravagii în parlamentul unui ţări: 30 de demnitari au fost testaţi pozitiv

Coronavirusul face ravagii în parlamentul unui ţări: 30 de demnitari au fost testaţi pozitiv

"De la începutul sesiunii, numărul cazurilor pozitive a crescut, astfel încât guvernul se gândeşte să reducă sesiunea", a spus unul dintre oficiali.

De asemenea, guvernul a mandatat teste zilnice pentru jurnaliştii care intră în parlament.

Secretariatele camerelor inferioare şi superioare nu au răspuns imediat la o cerere de comentarii.

India a înregistrat 93.337 de noi infecţii în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de cazuri din ultima luna în lume, potrivit unui bilanţ al Reuters.

India este a doua ţară ca număr de cazuri după Statele Unite, cu un total de cazuri de 5,3 milioane. Virusul a ucis 1.247 de persoane în ultimele 24 de ore, ducând numărul total de morţi la 85.619, arată datele guvernamentale publicate sâmbătă.

Printre parlamentarii care au fost infectaţi se numără Nitin Gadkari, ministrul autostrăzilor şi întreprinderilor mici din cabinetul primului ministru Narendra Modi.

Miercuri, guvernul federal al Indiei a ordonat statelor sale să nu acumuleze rezervele de oxigen şi să permită libera circulaţie pentru a face faţă numărului crescut de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici