Coronavirusul se ia şi prin relaţiile intime

  • Coronavirusul se poate transmite şi prin relaţii intime.
  • COVID-19 se transmite mult mai repede decât credeau specialiştii.
  • Virusul poate fi transmis chiar şi atunci când nu dă simptome.
3354 afișări
Imaginea articolului Coronavirusul se ia şi prin relaţiile intime

Coronavirusul se ia şi prin relaţiile intime

Îţi spun ceva ce poate nu ştiai. Coronavirusul este mult mai contagios decât te aşteptai. El poate fi transmis şi prin... relaţii intime, atrag atenţia specialiştii.

„Evident, astea sunt nişte fluide şi evident că se vor transmite şi prin contact sexual. Lumea nu se gândeşte la asta. (...) Este aproape imposibil să ai o relaţie intimă şi, dacă unul este bolnav ,să nu-i dea şi celuilalt ”, a declarat medicul Dan Posea.

Astfel, e complicat cu acest virus. Mai ales că se transmite mult mai rapid decât se aşteptau specialiştii. Mai ales că poate fi transmis chiar şi atunci când nu dă simptome.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici