COVID-19 face victime în rândul bebeluşilor. Un nou-născut a murit într-o maternitate din sudul Franţei

  • Un nou-născut, infectat cu virusul SARS-CoV-2, a murit într-o maternitate din regiunea Occitania din sudul Franţei.
  • Testul pentru depistarea virusului a fost făcut după deces, iar medicii au aflat că şi mama bebeluşului este infectată.
916 afișări
Imaginea articolului COVID-19 face victime în rândul bebeluşilor. Un nou-născut a murit într-o maternitate din sudul Franţei

Un nou născut a murit într-o maternitate din sudul Franţei. Acesta avea COVID-19

Un nou-născut, infectat cu virusul SARS-CoV-2, a murit într-o maternitate din sudul Franţei, a anunţat BFMTV, care citează Agenţia Regională de Sănătate Occitania.

Potrivit instituţiei, şi mama bebeluşului decedat este infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Decesul a fost constatat la naştere într-o maternitate din regiune. Tânăra mamă a fost şi ea purtătoare a coronavirusului”, a adăugat Agenţia Regională de Sănătate, care a adresat condoleanţe familiei îndoliate şi a anunţat că oferă sprijin „profesioniştilor care s-au îngrijit din punct de vedere medical şi psihologic de aceşti oameni greu încercaţi”.

Sursa citată nu a oferit alte detalii legate de decesul de la maternitatea din Occitania, notează cei de la BFMTV.

Conform statisticilor oficiale, în Franţa, de la începutul epidemiei au murit şapte copii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 cu vârste cuprinse între 0 şi 9 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici