Covid: Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori, pentru a vinde certificatul verde. S-a întâmplat într-o mare ţară europeană

Bătrânul de 60 de ani este cercetat pentru eliberare neautorizată de carnete de vaccinare şi falsificare de documente, iar starea lui de sănătate nu este cunoscută.

3544 afișări
Imaginea articolului Covid: Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori, pentru a vinde certificatul verde. S-a întâmplat într-o mare ţară europeană

Covid: Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori, pentru a vinde certificatul verde. S-a întâmplat într-o mare ţară europeană

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-ar fi vaccinat împotriva Covid de 90 de ori, pentru a vinde certificate verzi contrafăcute persoanelor care nu doreau să se vaccineze.

S-a întâmplat în Magdeburg, în estul Germaniei. Practica a continuat luni întregi, până când suspectul a fost reţinut, dar nu a fost arestat. El este cercetat pentru eliberare neautorizată de carnete de vaccinare şi falsificare de documente.

Bărbatul avid de cât mai multe Green Pass-uri a fost oprit în centrul de vaccinare Eilenburg din Saxonia, unde s-a prezentat pentru a primi vaccinarea Covid pentru a doua zi consecutiv. Momentan, nu se cunoaşte starea sănătăţii sale, în urma impactului vaccinării multiple, precum şi cu vaccinuri de la diverse companii farmaceutice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici