Cum luptă vietnamezii cu pandemia. Insula Phu Quoc primeşte doar 3.000 de turişti pe lună

  • Phú Quốc este o insulă din Vietnam în largul coastei Cambodgiei, în Golful Thailandei, renumită pentru plajele sale albe şi staţiunile de lux.
  • Vietnamul îşi va testa planul de redeschidere a frontierelor pentru călătorii străini complet vaccinaţi.
  • Potrivit guvernului, populara insulă turistică se va redeschide până în noiembrie viitor.
277 afișări
Imaginea articolului Cum luptă vietnamezii cu pandemia. Insula Phu Quoc primeşte doar 3.000 de turişti pe lună

Phu Quoc, insula verde cu plaje aurii

Aşa cum a făcut Thailanda cu Phuket, programul-pilot de şase luni al Vietnamului va avea parte de turism limitat la Phu Quoc, pentru a reduce riscul transmiterii virusului în ţară.

Până la sfârşitul anului, vizitatorii vor fi limitaţi la un număr de 3.000 pe lună şi numai cei care sosesc cu zboruri charter. Totodată, numai anumite facilităţi de divertisment şi activităţi vor fi rezervate străinilor.

În 2022, numărul vizitatorilor va putea creşte mai întâi la 5.000, apoi la 10.000 pe lună, cu revenirea zborurilor de linie şi redeschiderea tuturor facilităţilor, pieţelor, magazinelor şi aprobarea pentru excursii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici