Directorul general al OMS a intrat în autoizolare. Mesajul transmis de Tedros Ghebreyesus pe reţelele de socializare

  • Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat duminică că a fost identificat ca şi contact al unei persoane care a fost testă pozitiv cu COVID-19.
  • El a adăugat că se simte bine şi nu are simptome.
4369 afișări
Imaginea articolului Directorul general al OMS a intrat în autoizolare. Mesajul transmis de Tedros Ghebreyesus pe reţelele de socializare

Directorul general al OMS a intrat în autoizolare

„Am fost identificat ca un contact al unei persoane care a fost testată pozitiv cu #COVID19. Sunt bine şi fără simptome, dar voi rămâne în autoizolare în zilele următoare, în conformitate cu protocoalele OMS şi voi lucra de acasă ”, a spus Tedros într-un tweet.

Tedros a subliniat pe Twitter că „este extrem de important să respectăm cu toţii instrucţiunile de sănătate”.

"Acesta este modul în care vom sparge lanţurile de transmisie #COVID19, vom suprima virusul şi vom proteja sistemele de sănătate", a adăugat el.

Comentariile lui Tedros au venit în momentul în care mai multe naţiuni europene, inclusiv Elveţia, unde OMS îşi are sediul, au reinstaurat măsuri de carantină menite să oprească creşterea cazurilor şi a deceselor.

Geneva a decretat duminică o nouă stare de urgenţă şi a declarat că va închide toate barurile, restaurantele şi magazinele neesenţiale.

COVID-19 a ucis aproape 1,2 milioane de persoane şi a infectat peste 46 de milioane de oameni din întreaga lume, de când a fost detectat pentru prima dată în China la sfârşitul anului trecut

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici