Explicaţiile ISU Constanţa, în cazul Chiţac: Persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple

  • Şeful ISU Constanţa, Daniel Popa, a explicat, pentru MEDIAFAX, că senatorul Vergil Chiţac nu a fost transportat cu izoleta pentru că persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple.
  • Doar cei suspectaţi de infecţie pot fi duşi cu izoleta.
  • Senatorul liberal Vergil Chiţac a fost găsit pozitiv la coronavirus vineri, alături de soţia sa şi de un alt apropiat.
1401 afișări
Imaginea articolului Explicaţiile ISU Constanţa, în cazul Chiţac: Persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple

Persoanele confirmate cu COVID 19 sunt duse cu autospeciala

„A fost adus conform procedurii emisă de Departamentul de Situaţii de Urgenţă. Aceasta prevede că persoanele deja confirmate pozitiv pot fi transportate la spital cu o autospecială de victime multiple, iar cei suspecţi trebuie transportaţi cu izoleta. În Constanţa avem doar o singură izoletă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, colonelul Daniel Popa, şeful ISU Constanţa.

Senatorul liberal Vergil Chiţac a fost găsit pozitiv la coronavirus vineri, alături de soţia sa şi de un alt apropiat. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase cu o maşină SMURD, fără să fie folosită o izoletă. De asemenea, cele trei persoane nu aveau echipament de protecţie.

Sptalul de Boli Infecţioase din Constanţa este unul dintre cele cinci centre de la nivel naţional unde pot fi trataţi cei infectaţi de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici