Explozie de Covid în India: cel mai mare număr de infectări din ultimele 4 luni

India a înregistrat 17.336 de noi infecţii zilnice Covid, a anunţat vineri Ministerul Sănătăţii. Este cea mai mare creştere pentru o singură zi din 20 februarie încoace, potrivit unei numărători Reuters.

511 afișări
Imaginea articolului Explozie de Covid în India: cel mai mare număr de infectări din ultimele 4 luni

Explozie de Covid în India: cel mai mare număr de infectări din ultimele 4 luni

Cel mai bogat stat indian, Maharashtra, a înregistrat miercuri peste 5.200 de noi infecţii, au anunţat autorităţile statului, dintre care 2.479 provin din capitala financiară Mumbai.

Numărul infecţiilor zilnice în India a crescut în ultima lună, iar numărul anunţat vineri a reprezentat un salt de peste 4.000 faţă de cel de joi, care a fost de 13.313.

Numărul de decese zilnice cauzate de COVID-19 a crescut cu 13, a precizat ministerul, ducând numărul total de decese la 524.954.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
india,
coronavirus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici