Fiica primarului Devei, infectată cu noul coronavirus, şi-a făcut selfie în izoletă: „Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţă, făcând semnul victoriei, draga de ea”

  • Primarul Devei, Florin Oancea, diagnosticat cu noul coronavirus, a scris pe Facebook faptul că şi testul fiicei sale a ieşit pozitiv.
  • Edilul publică un selfie făcut de fiica sa în izoletă în timp ce este dusă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.
  • Acolo este internat şi edilul.
6879 afișări
Imaginea articolului Fiica primarului Devei, infectată cu noul coronavirus, şi-a făcut selfie în izoletă: „Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţă, făcând semnul victoriei, draga de ea”

Sursa foto: Facebook Florin Nicolae Oancea

Primarul Devei, Florin Oancea, spune că fiul şi soţia au avut rezultat negativ, însă în cazul fiicei, a testul pentru coronavirus a ieşit pozitiv.

„Dragi prieteni, am primit în această după-amiază (duminică – n.r.) rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”, spune Florin Oancea.

Primarul a postat pe Facebook şi o fotografie cu fiica sa, în izoletă.

„Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, mai scrie Oancea.

Primarul Devei, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19), după ce au mers la reuniunea BPN a PNL la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici