Focare de COVID-19 la două unităţi medicale din Vaslui: peste 100 de persoane confirmate cu noul coronavirus

  • 105 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în două unităţi medicale din judeţul Vaslui.
  • Potrivit autorităţilor judeţene, focarele au apărut într-un spital de psihiatrie şi într-un centru de recuperare.
1108 afișări
Imaginea articolului Focare de COVID-19 la două unităţi medicale din Vaslui: peste 100 de persoane confirmate cu noul coronavirus

Focare de covid-19 la două unităţi medicale din Vaslui: peste 100 de persoane confirmate cu noul coronavirus

Reprezentanţii Prefecturii Vaslui şi ai Direcţiei de Sănătate Publică au anunţat că 60 persoane s-au îmbolnăvit cu SARS-CoV-2 la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, în timp ce alte 45 de cazuri au fost confirmate la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Râşeşti.

Este vorba despre angajaţi şi pacienţi, care au fost izolaţi.

Spaţiile au fost dezinfectate, iar autorităţile aşteaptă sosirea tuturor rezultatelor testelor făcute în interiorul celor două unităţi.

De la debutul epidemiei, în judeţul Vaslui au fost înregistrate peste 2.800 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar 82 de persoane au decedat

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici