FOTO: Cozi la marijuana, în plină pandemie de coronavirus. Olanda a decis închiderea şcolilor, restaurantelor şi barurilor

  • Autorităţile din Olanda au decis închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor şi şcolilor până pe 6 aprilie
  • Măsura include închiderea tuturor locaţiilor din celebrul Cartier Roşu al oraşului Amsterdam
  • Cartierul Roşu atrage milioane de vizitatori la spectacole de dans erotic, în cluburi şi bordeluri
5144 afișări
Imaginea articolului FOTO: Cozi la marijuana, în plină pandemie de coronavirus. Olanda a decis închiderea şcolilor, restaurantelor şi barurilor

Cozi la marijuana, în plină pandemie de coronavirus. Olanda a decis închiderea şcolilor, restaurantelor şi barurilor

Cluburile şi restaurantele din Cartierul Roşu din Amsterdam vor fi închise, iar în faţa magazinelor cu marijuana s-au format cozi, duminică, întrucât Olanda a impus restricţii stricte pentru a preveni răspândirea coronavirusului care cauzează COVID-19.

Guvernul a dispus închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor şi şcolilor până pe 6 aprilie.

Măsura include celebrele baruri olandeze care vând haşiş şi canabis, precum şi cluburile de striptease, a spus ministrul sănătăţii, Arie Slob.

Cartierul Roşu atrage anual milioane de vizitatori la spectacole de dans erotic, în cluburi şi bordeluri.

"În interesul sănătăţii personalului şi a oaspeţilor, conducerea nu mai consideră că este responsabil să rămânem deschişi", a declarat Otten Groep, o companie care conduce un număr de cluburi, relatează ziarul Het Parool din Amsterdam.

Numărul de infecţii cu coronavirus confirmate în Olanda a crescut cu 176, până la 1.135 duminică, cu 20 de decese, a anunţat Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Şi industria olandeză a florilor a avertizat duminică că se confruntă cu pierderi uriaşe din cauza comenzilor anulate, în una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici