Igor Dodon negociază cu Rusia obţinerea vaccinului împotriva noului coronavirus

  • Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunţat că ţara a înregistrat primul vaccin contra coronavirusului din lume.
  • Preşedintele Republicii Moldova negociază cu partea rusă pentru a obţine primul vaccin înregistrat oficial împotriva Covid-19 din lume, conform publicaţiei Komsomolskaia Pravda.
858 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon negociază cu Rusia obţinerea vaccinului împotriva noului coronavirus

Igor Dodon negociază cu Rusiaa obţinerea vaccinului împotriva noului coronavirus

"Primii care vor fi vaccinaţi sunt cei care sunt în prima linie a luptei împotriva virusului - medicii", a declarat Igor Dodon pentru Komsomolskaya Pravda.

Negociam pentru a obţine acest vaccin de săptămâna trecută, când am fost la Moscova. Există şanse mari să primim acest vaccin. Desigur, este de dorit ca acesta să fie accesibil pentru toţi cetăţenii, dar lucrătorii din domeniul sănătăţii ar trebui să fie primii. Şi, de asemenea, cei care sunt şi pe prima linie - poliţiştii de frontieră, poliţişti, profesori"

Întrebat dacă a făcut acest vaccin sau urmează să îl facă, preşedintele Republicii Moldova a spus că încă nu am primit acest vaccin şi nu consideră că ar trebui să fie "unul dintre primii".

"Sunt cei care îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi. Este mai important pentru ei".

Întrebat dacă vaccinul va fi gratis sau se va plăti pentru el, Igor Dodon a spus că totul depinde de negocierile cu Federaţia Rusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici