Încă un stat american raportează primul caz de coronavirus. Autorităţile se declară pregătite pentru lupta împotriva COVID-19

Departamentul de Sănătate din Louisiana a raportat primul caz pozitiv de coronavirus din stat, potrivit unei declaraţii a biroului guvernatorului John Bel Edwards, informează CNN.

306 afișări
Imaginea articolului Încă un stat american raportează primul caz de coronavirus. Autorităţile se declară pregătite pentru lupta împotriva COVID-19

Sursa: Profimedia Images

Este vorba despre un bărbat din Jefferson, care a fost internat în Orleans.

„Deşi se pare că azi este prima dată când putem confirma un caz de coronavirus în Louisiana, statul se pregăteşte pentru acest moment de multe săptămâni", a declarat guvernatorul John Bel Edwards, care va organiza marţi o conferinţă de presă pe tema COVID-19.

Statele Unite au confirmat prezenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus în 35 de state şi în districtul Columbia. Până acum, în SUA au fost raportate cel puţin 616 cazuri de coronavirus şi 22 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici