Insula cu ZERO cazuri noi de coronavirus în ultimele şase zile

Taiwanul se pregăteţte pentru sărbătorirea muncii pe o perioadă de trei zile. Sărbătoarea aduce cu sine o veste bună, autorităţile au raportat pentru a şasea zi zero cazuri noi, relatează Taiwan News.

602 afișări
Imaginea articolului Insula cu ZERO cazuri noi de coronavirus în ultimele şase zile

Insula cu ZERO cazuri noi de coronavirus în ultimele şase zile. 1Mai

Numărul celor infectaţi din ţară este de 429, iar dintre aceştia s-a vindecat şi au părăsit autoizolarea, 99 rămân internaţi, iar 6 persoane au murit.

Scăderea intensităţii pandemiei a convins oficialii din Taiwan să relaxeze restricţiile, iar vizitele în centrele de îngrijire a bătrânilor sunt permise respectând procedurile stricte de igenă. Şcolile au fost redeschise cu mult timp în urmă în condiţii speciale de igenă.

Transmiterea domestică a virusului a fost oprită. În ultimele 19 zile nu s-a înregistrat vreun caz. Singurele cazuri de persoane infectate au fost cele ce au venit din afara insulei, iar ultimul a fost cu mai bine de şase zile în urmă.

Insula a fost lăudată pe plan internaţional pentru măsurile luate încă de la debutul infectărilor cu noul virus. Ei au blocat din ianuarie zborurile către Wuhan şi au implementat treptat măsuri ce au permis continuarea activităţilor zilnice, dar în condiţii speciale.

Autorităţile au lăudat comportamentul cetăţenilor, dar au insistat că sărbătoarea muncii este decisivă în lupta cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici