Insulele Canare au fost adăugate pe lista de călătorii sigure din Marea Britanie

  • Insulele Canare, Danemarca, Maldive şi Mykonos, zone sigure pentru Marea Britanie
  • Peste 50% din rezervările agenţiilor de turism din Marea Britanie sunt în Insulele Canare
  • Pentru 2021, jumătate din rezervări sunt făcute pentru Maldive
1798 afișări
Imaginea articolului Insulele Canare au fost adăugate pe lista de călătorii sigure din Marea Britanie

Sursa foto: profimedia

Dacă locuieşti în Marea Britanie, uite o veste bună: poţi să pleci într-o vacanţă în Insulele Canare, Danemarca, Maldive şi Mykonos. Fără să mai stai 14 zile în izolare când te întorci. Asta pentru că aceste destinaţii au trecut pe lista verde de zone sigure a Regatului Unit. 

Ca să pleci fără probleme în Maldive, ai nevoie de un test negativ de Covid când ajungi şi trebuie făcut cu cel mult 96 de ore înainte de plecare. Dacă ajungi din Spania în Marea Britanie nu eşti obligat să te autoizolezi.

Dar trebuie să raportezi orice expunere la riscul virusului din ulimele 48 de ore. Iar de Insulele Canare..ce să mai vorbim, ar fi un boom pentru turismul de acolo. Asta pentru că a fost cea mai căutată destinaţie de englezi şi cea mai dorită rută pentru eliminarea restricţiilor.

Au apărut chiar şi ofertele: un pachet complex pentru o vacanţă acolo de la 319 euro de persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici