Peste 70% dintre pasagerii cu zboruri anulate în pandemie şi-au recuperat banii

  • Clienţii a căror zboruri au fost anulate din cauza pandemiei îşi primesc banii înapoi
  • O agenţie de turism spune că a rambursat 4.2 milioane de euro clienţilor afectaţi
  • Doar 71% din totalul de cereri de ramburs au fost onorate
235 afișări
Imaginea articolului Peste 70% dintre pasagerii cu zboruri anulate în pandemie şi-au recuperat banii

Peste 70% dintre pasagerii cu zboruri anulate în pandemie şi-au recuperat banii

De la începutul pandemiei multe zboruri, atât în România cât şi în afară, au fost anulate.

Pe perioada stării de urgenţă majoritatea companiilor aeriene şi a agenţiilor de turism au înregistrat pierderi semnificative din cauza aceasta.

Conform Vola.ro, în timpul stării de urgenţă, aproximativ 95% dintre zborurile clienţilor lor au fost anulate, un număr de 41.739 de persoane fiind afectate de aceste modificări.

Acum, clienţii vor să îşi recupereze banii iar 71% au primit deja soluţii de rambursare în valoare totală de peste 4,2 milioane de euro.

Compania zice că se fac în continuare eforturi pentru finalizarea tuturor proceselor de rambursare iniţiate, astfel ca toţi clienţii să îşi recupereze pierderile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici