Cel mai lung zbor fără escală din lume: Ruta Singapore-Statele Unite, parcursă în peste 18 ore, se pregăteşte să îşi reia operaţiunile

  • Singapore Airlines plănuieşte să reia operaţiunile rutei 24, care reprezintă cel mai lung zbor în funcţie de orele parcurse, pe 9 noiembrie, transmite The Independent.
762 afișări
Imaginea articolului Cel mai lung zbor fără escală din lume: Ruta Singapore-Statele Unite, parcursă în peste 18 ore, se pregăteşte să îşi reia operaţiunile

Călătoria va acoperi fără escală cei 15.348 de kilometri dintre aeroporturi în 18 ore şi cinci minute, avioanele urmând să plece din nordul statului Singapore şi să treacă deasupra Mongoliei şi Groenlandei până să ajungă în aeroportul John F. Kennedy din New York. De asemenea, drumul aeronavelor va fi mai lung cu 35 de minute dacă vor pleca din Statele Unite.

Pasagerii din New York vor pierde o zi pe drum din cauza schimbărilor de fus orar, în condiţiile în care, de exemplu, avioanele vor pleca luni la ora 22:30 din SUA şi vor ajunge miercuri dimineaţa în Singapore la 6 şi 10.

Cel mai ieftin bilet este de 1.310 dolari, în timp ce un zbor la business class costă 4.185 dolari.

În martie, Air Tahiti a efectuat cel mai lung zbor de pasageri în funcţie de distanţă, zburând non-stop din aeroportul naţional din Papeete, Tahiti către aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Călătoria de 15.715 km a durat puţin sub 16 ore şi a fost posibilă datorită numărului mic de pasageri pe fondul pandemiei de COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici