Iohannis a mers la centrul de vaccinare drive-thru din Piaţa Constituţiei: ”Pot veni şi românii din Diaspora”

Inclusiv românii din Diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii lor în România pot merge în primul centru drive-through din Capitală, spune Iohannis: „nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie, se poate merge la vaccinare pur şi simplu”.

600 afișări
Imaginea articolului Iohannis a mers la centrul de vaccinare drive-thru din Piaţa Constituţiei: ”Pot veni şi românii din Diaspora”

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat primul centru de vaccinare drive-through deschis joi din Capitală şi a spus că este un succes şi că bucureştenii merg să se vaccineze în număr mare.

„Este foarte îmbucurător şi vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate vaccina oricine doreşte, rezidenţii de la noi din România, dar şi cei care au reşedinţa în România, inclusiv românii din Diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în România pot pur şi simplu să vină să se vaccineze. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză”, spune preşedintele.

Iohannis a reiterat ideea că vaccinarea este singura cale de ieşire din pandemie şi i-a încurajat pe români să se vaccineze.

„Suntem într-o nouă fază a campaniei în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie, se poate merge la vaccinare pur şi simplu”, a adăugat Iohannis, convins că în ţară se vor deschide mai multe asemenea centre, dar se vor organiza şi maratoane de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici