Italia anunţă peste 800 de decese asociate COVID-19, pentru a şaptea oară în al doilea val

  • Italia a anunţat marţi 846 de decese cauzate de coronavirus.
  • Italienii depăşesc astfel pragul de 65.000 de decese.
459 afișări
Imaginea articolului Italia anunţă peste 800 de decese asociate COVID-19, pentru a şaptea oară în al doilea val

În Italia, de la începutul epidemiei s-au infectat cel puţin 1.870.576 de persone.

Cazurile noi anunţate marţi ajung la 14.844, mai multe faţă de luni, când erau 12.030.

Totodată, autorităţile italiene anunţă 846 decese, faţă de 491 câte erau luni. În total, în Italia au murit, din februarie şi până acum, 65.857 de persoane.

Numărul morţilor este înfricoşător, în condiţiile în care sunt anunţate peste 800 de victime pentru a şaptea oară în al doilea val.

În regiunea Veneto se înregistrează al doilea record: 165 de noi decese. Recordul se stabilise aici în 10 decembrie, când au murit 148 de bolnavi, potrivit Corriere della Sera.

Italia, care în weekend a devansat Marea Britanie înre­gistrând cel mai mare număr de decese din cauza coronavirusului din Europa, a impus unele dintre cele mai stricte restricţii de călătorie pe perioada Crăciunului, italienii neavând voie să circule între regiuni începând cu 20 decembrie şi până pe 6 ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici