Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura în perioada 23 iulie - 8 august 2021

  • Jocurile Olimpice de la Tokyo vor debuta în vara anului 2021, pe 23 iulie
  • Competiţia trebuia să aibă loc în vara acestui an, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus
  • Campionatul European, care trebuia să aibă loc în această vară, a fost amânat pentru 11 iunie-11 iulie 2021
186 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura în perioada 23 iulie - 8 august 2021

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura în perioada 23 iulie - 8 august 2021

A fost anunţată oficial data la care vor debuta Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din cauza pandemiei de coronavirus, competiţia, care trebuia să aibă loc în această vară, a fost suspendată şi amânată pentru anul 2021, începând cu 23 iulie. Jocurile Olimpice se vor desfăşura pe durata a 17 zile. 

Cu noul program au fost de acord Comitetul Internaţional Olimpic, guvernul din Tokyo, guvernul din Japonia şi organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Astfel că ceremonia de deschidere va avea loc la 23 iulie, iar cea de închiere va fi pe 8 august. 

Iniţial, JO de la Tokyo erau programate să înceapă pe 24 iulie 2020. 

În plus Jocurile Paralimpice se vor desfăşura în perioada 24 iulie - 4 septembrie 2021, amânate şi acestea cu un an. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici