Joseph Biden dublează obiectivul numărului de vaccinări în primele 100 de zile

  • Preşedintele SUA, Joseph Biden, dublează obiectivul numărului de vaccinări în primele 100 de zile
  • Biden: "Până la împlinirea a 100 de zile de mandat, vreau să fie administrate 200 de milioane de doze de vaccin"
  • Obiectivul stabilit iniţial, de 100 de milioane de persoane vaccinate, a fost deja atins
275 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden dublează obiectivul numărului de vaccinări în primele 100 de zile

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a anunţat, joi, că a decis dublarea obiectivului privind vaccinările în primele 100 de zile de mandat, fixând acum ţinta de 200 de milioane de persoane vaccinate.

"În decembrie, am anunţat că speram să pot atinge obiectivul de 100 de milioane de persoane vaccinate în primele 100 de zile. Am atins acest obiectiv săptămâna trecută, în ziua 58, cu 42 de zile înainte. Astăzi, fixez un al doilea obiectiv: până la împlinirea a 100 de zile de mandat, vreau să fie administrate 200 de milioane de doze de vaccin", a declarat Joseph Biden în prima conferinţă de presă organizată de când a devenit preşedinte al Statelor Unite.

"Vor fi 200 de milioane de doze administrate în 100 de zile. Şiu că este ambiţios, este dublarea obiectivului nostru iniţial, dar nicio altă ţară din lume nu s-a apropiat de ceea ce facem noi", a subliniat Joseph Biden.

Statele Unite sunt afectate grav de pandemie, înregistrându-se până acum peste 545.000 de persoane decedate după infectarea cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, economia SUA este puternic afectată de restricţionarea activităţilor economice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici