Luni a fost raportat decesul unui copil, infectat cu SARS-CoV-2. Fata, în vârstă de 4 ani, suferea de mai multe afecţiuni

  • O fetiţă în vârstă de doar 4 ani a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.
  • Copila avea mai multe afecţiuni.
1306 afișări
Imaginea articolului Luni a fost raportat decesul unui copil, infectat cu SARS-CoV-2. Fata, în vârstă de 4 ani, suferea de mai multe afecţiuni

Fetiţa în vârstă de 4 ani din Iaşi este al doilea cel mai mic copil care moare din cauza coronavirusului, după ce un băiat de 4 ani a murit, la sfârşitul lunii octombrie, la Sibiu.

Copila suferea de mai multe afecţiuni, inclusiv imunodeficienţă celulară.

În ultimele 24 de ore, la nivel naţional au fost înregistrate 3.240 de cazuri noi de COVID-19 în România şi 130 de decese.

CITEŞTE AICI: Coronavirus în România LIVE UPDATE 9 noiembrie. Bilanţ COVID-19: Peste 300.000 de cazuri confirmate în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici