Medic: Am avut tineri nevaccinaţi, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au murit

Un medic de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara spune că a avut pacienţi tineri nevaccinaţi care au făcut forme severe de COVID sau chiar au murit: „Avem un interes când vă dorim vaccinaţi şi interesul este acela să nu mai vedem atâta suferinţă”.

1579 afișări
Imaginea articolului Medic: Am avut tineri nevaccinaţi, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au murit

Medic: Am avut tineri nevaccinaţi, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au murit

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara spune, într-o postare de pe Ro Vaccinare, că atunci când a ieşit din ultima gardă la ATI COVID erau 12 pacienţi, dintre care doar unul fusese vaccinat cu Johnson pe data de 26 august şi acesta avea şi alte comorbidităţi.

„Probabil vă întrebaţi dacă am avut pacienţi tineri nevaccinaţi, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au decedat?! Ei bine, da! Am avut! Vă întrebaţi dacă am avut pacienţi vaccinaţi în terapie intensivă? Da, am avut! Dar 99% au avut schemă incompletă sau au făcut boala în perioada vaccinării şi toţi au avut boli asociate decompensate”, povesteşte medicul.

Acesta susţine însă că nu a avut nicio persoană tânără vaccinată în terapie intensivă.

„Şi acum, vă întreb eu: Merită să vă riscaţi viaţa şi sănătatea, doar pentru ce spune medicul x, care nu a văzut un pacient de Covid în viaţa lui, dar este mai <vocal>?! Sau pentru ce spun toţi formatorii de opinii, care vor să iasă în evidenţă cu orice preţ?! Să ştiţi că într-adevăr noi avem un interes când vă dorim vaccinaţi şi interesul este acela să nu mai vedem atâta suferinţă”, a adăugat Amin Zahra.

Acesta a încheiat cu umor: „Şi până la urmă, cred că îmi stă mai bine în costumul de spital, decât în combinezon”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici