Mesajele primarilor italieni, exasperaţi de oamenii care tot ies din case: „La ce-ţi trebuie benzină dacă trebuie să stai în casă?”

  • Primarii italieni au făcut front comun împotriva celor care se plimbă pe străzi în loc să stea acasă
  • Edilii au apelat la înjurături şi la comparaţii plastice ca să îi facă pe oameni să respecte carantina
  • Unii primari chiar au ieşit pe străzi ca să gonească oamenii în case
3318 afișări
Imaginea articolului Mesajele primarilor italieni, exasperaţi de oamenii care tot ies din case: „La ce-ţi trebuie benzină dacă trebuie să stai în casă?”

Primarii italieni sunt exasperaţi de oamenii care tot ies din case: “Egoism, cretinism şi prostie”.

Au cântat de la balcoane, iar apoi au ieşit pe străzi sau la grătare. E vorba despre mii de italieni care nu respectă nicio recomandare şi îi exasperează pe primari. Iar edilii au început şi ei să cânte, dar o melodie diferită.


Gianfilippo Bancheri, primar Delia: ”Cum va fi totul bine dacă noi continuăm să ieşim zilnic la cumpărături, când cumpărăturile ar trebui făcute o dată la 10 zile? Cum o să fie totul bine dacă mulţi dintre voi ies ca să-şi ia ţigări în fiecare zi? Cum va fi totul bine dacă lumea se duce toată ziua la benzinărie să alimenteze? La ce-ţi trebuie benzină dacă trebuie să stai în casă? Mă sună unii, domnule primar, câinele meu mănâncă nişte bobiţe care se găsesc doar la Caltanissetta. Asta numim seriozitate? Asta numim bun-simţ? Vi se pare corect? Nu, nu este corect! Este egoism, cretinism şi prostie. Superficialitate.”

În toată Italia, primarii au ieşit la atac. Unii postează online, iar alţii ies pe străzi să gonească oamenii în case.

Primar: ”Mâine te prind! Mâine, nu peste un an! Sunt primarul şi pe teritoriul meu să ştii că nu “se plimbă” oamenii. Mă adresez vouă. Unde naiba mergeţi? Unde mergeţi cu câinii ăştia, care au prostata inflamată? Voi, nu aveţi voie să jucaţi ping-pong. Plecaţi acasă, jucaţi jocuri video! Eu sunt primarul, eu am grijă să fie respectat decretul! Pentru ce naiba chemaţi frizerul acasă? Pentru ce naiba? Nu înţelegeţi că o să aveţi coşciugul închis.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici