Rata de infectare în Bucureşti a depăşit 2 la mie. CMSU se va întâlni pentru a stabili noi restricţii

Rata de incidenţă în Bucureşti este, vineri, de 2,05 la mie. Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă urmează să se întrunească pentru a decide noi restricţii pentru locuitorii din Capitală.

3876 afișări
Imaginea articolului Rata de infectare în Bucureşti a depăşit 2 la mie. CMSU se va întâlni pentru a stabili noi restricţii

NEWS ALERT Rata de infectare în Bucureşti a depăşit 2 la mie. CMSU se va întâlni pentru a stabili noi restricţii

Rata de incidenţă raportată în Bucureşti a ajuns la 2,05 la mia de locuitori.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti va fi convocat în perioada următoare pentru a se stabili ce restricţii vor fi impuse locuitorilor Capitalei. Printre acestea se pot regăsi restricţii referitoare la participarea la evenimente private, cum ar fi nunţi şi botezuri, la competiţii sportive sau la concerte.

Incidenţa înregistrată la 14 zile, anunţată joi, a fost 1,93.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici