Nu se tratează cu zinc, iar masca nu te ajută prea mult. Un medic american distruge miturile despre coronavirus

În această perioadă în care toată lumea caută informaţii despre coronavirus şi posibile modalităţi de protecţie împotriva pandemiei, un medic american face lumină şi delimitează clar miturile de realitate.

5063 afișări
Imaginea articolului Nu se tratează cu zinc, iar masca nu te ajută prea mult. Un medic american distruge miturile despre coronavirus

Nu se tratează cu zinc, iar mască nu te ajută prea mult. Un medic american distruge miturile despre coronavirus

Mikhail Varshavski, un medic de familie american, susţine că unele dintre teoriile vehiculate în spaţiul public în ultima perioadă nu au niciun fel de fundament real. Într-un interviu pentru DailyMail, medicul american susţine că zincul, argintul sau alte suplimente de acest gen nu au niciun efect în lupta contra coronavirusului. În Statele Unite, mai mulţi pastori, dar şi realizatori TV au susţinut teoriile conform cărora astfel de suplimente ar reprezenta medicamente reale împotriva virusului.
 
De asemenea, Varshavski este de părere că noul virusul nu se poate compara cu o gripă obişnuită, rata de deces fiind mult mai ridicată în cazul coronavirusului. În plus, spre deosebire de gripă, pentru coronavirus nu există încă un vaccin utilizabil la scară mondială. 
 
Medicul american demontează şi mitul măştii de protecţie. În opinia lui Mikhail Varshavski, masca ar trebui purtată doar de cei infectaţi, cel mult de cei suspecţi. Persoanele care nu au virusul, nu au niciun motiv să poarte masca, care oricum nu are un rol ridicat de protecţie.
 
În final, Mikhail Varshavski ”a urecheat” şi administraţia Trump. Mai mulţi oficiali americani au lăsat să se înţeleagă sau chiar au declarat public că Statele Unite ale Americii au totul sub control. Nimic mai fals susţine medicul american: ”Virusul se răspândeşte în mod clar în cadrul comunităţii, nu ai cum să ai aşa ceva sub control”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici