O asistentă de la Spitalul din Botoşani a murit din cauza infecţiei cu coronavirus. Avea 45 de ani şi nu suferea de nicio altă afecţiune

  • Asistenta avea 45 de ani şi lucra în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Botoşani
  • Potrivit şefei DSP Botoşani şi soţul femeii este infectat şi este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi
  • Asistenta ar fi luat virusul de la mama ei
3206 afișări
Imaginea articolului O asistentă de la Spitalul din Botoşani a murit din cauza infecţiei cu coronavirus. Avea 45 de ani şi nu suferea de nicio altă afecţiune

O asistentă de la Spitalul Judeţean Botoşani a murit din cauza infecţiei cu coronavirus. Avea 45 de ani şi nu suferea de nicio altă afecţiune

O asistentă medicală de  45 de ani, angajată a Spitalului Judeţean Botoşani a murit sâmbătă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. 
 
"Lucra la  secţia de Boli Infecţioase, a fost confirmată pe 23 aprilie pozitiv, a fost iniţial internată la Botoşani la Boli Infecţioase, dar s-a agravat şi a fost transferată la Iaşi şi a murit ieri ( n.r. sâmbătă ) la Iaşi.", a declarat pentru Mediafax Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani. 
 
Potrivit Informării INSP femeia nu avea comorbidităţi. Femeia ar fi luat virusul de la mama ei, care a fost şi ea diagonsticată cu infecţia cu noul coronavirus. 
 
"Acum se face ancheta epidemiologică, (...) nu ştiu dacă a luat de la pacienţi pentru că ea a fost foarte bine echipată la Boli Infecţioase pe secţie,  dar avut şi mama bolnavă de Covid, înainte de a se îmbolnăvi ea. Şi este şi soţul ei infectat, este tot la Iaşi, este angajat al ISU. Cel mai probabil nu a luat din spital,ci din familie. Întâi mama ei şi apoi ei doi.", a explicat Monica Adăscăliţei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici