O femeie cu COVID-19, găsită într-un restaurant din Timiş, deşi ştia că e bolnavă

O femeie de 38 de ani, din oraşul Jimbolia, este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fost găsită într-un reestaurant din oraş, deşi ştia că este confirmată cu COVID-19.

2863 afișări
Imaginea articolului O femeie cu COVID-19, găsită într-un restaurant din Timiş, deşi ştia că e bolnavă

Sursa foto: Mediafaxfoto

Poliţiştii oraşului Jimbolia au aflat că femeia în vârstă de 38 de ani se află într-un restaurant, deşi fusese confirmată cu COVID.

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că femeia ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu începând cu data de 17 august.

În incinta restaurantului se mai afla un bărbat şi administratorul societăţii comerciale.

Poliţiştii au informată Direcţia de Sănătate Publică Timiş pentru a lua măsurile legale care se impun.

Femeia a fost sancţionată contravenţional conform Legii 55/2020, pe numele acesteia fiind întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici