O nouă victorie pentru Marea Britanie. Autorităţile au înregistrat cel mai mic număr de decese COVID-19

  • Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de decese din cauza Covid-19 din septembrie şi până acum.
  • 17 oameni au pierdut lupta cu virusul, iar mortatlitatea scade, în fiecare săptămână, cu peste 40%.
869 afișări
Imaginea articolului O nouă victorie pentru Marea Britanie. Autorităţile au înregistrat cel mai mic număr de decese COVID-19

Marea Britanie a înregistrat doar 17 decese cauzate de virusul SARS-CoV-2, conform raportării de luni, 22 martie.

În total, de la începutul pandemiei şi până în prezent, autorităţile au înregistrat 126.172 de decese din cauza COVID-19.

Pe de altă parte, numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 este în creştere. Luni, Regatul Unit a raportat 5.432 de cazuri noi COVID-19.

Marea Britanie a condus una dintre cele mai eficiente şi de succes campanii de vaccinare. Până în prezent, peste 30 de milioane de persoane au fost vaccinate cu prima doză de vaccin împotriva COVID-19, dintre care aproximativ 28 de milioane au primit şi rapelul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici