O şcoală din sectorul 4 al Capitalei a fost închisă după ce patru elevi au fost confirmaţi cu Covid

  • Şcoala Gimnazială nr. 129 din sectorul 4 al Capitalei a fost trecută în scenariul roşu, cu participarea exclusiv online la cursuri.
  • Patru elevi au fost depistaţi cu Covid-19.
  • La alte două şcoli din sectorul 4 au fost înregistrate cazuri de profesori infectaţi.
1311 afișări
Imaginea articolului O şcoală din sectorul 4 al Capitalei a fost închisă după ce patru elevi au fost confirmaţi cu Covid

Profimedia

Şcoala Gimnazială nr. 129 din sectorul 4 al Capitalei a fost trecută în scenariul roşu, cu participarea exclusiv online la cursuri, după ce patru elevi au fost depistaţi cu Covid-19. La alte două şcoli din sectorul 4 au fost înregistrate cazuri de profesori infectaţi.

Patru elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 129 au fost depistaţi, marţi, cu Covid-19. La recomandarea DSP Bucureşti, şcoala a fost trecută în scenariul roşu, iar întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile.

Potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 4, a fost dispusă dezinfecţia întregii clădiri.

Măsuri similare, de dezinfecţie a spaţiilor de învăţământ, au fost luate şi la Şcoala Gimnazială nr. 108 şi la Liceul de Coregrafie Floria Capsali, acolo unde, tot în cursul zilei de astăzi, câte un cadru didactic de la fiecare unitate şcolară a primit confirmarea infectării cu coronavirus. În aceste două cazuri, Direcţia de Sănatate Publică Bucureşti urmează să efectueze ancheta epidemiologică pentru stabilirea măsurilor ulterioare”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, în funcţie de rezultatele anchetei epidemiologice, autorităţile locale vor asigura şi testarea tuturor cadrelor didactice de la şcolile menţionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici