Opt feline de la Zoo din Bronx, testate pozitiv cu coronavirus. Ce simptome au

  • Grădina Zoologică din Bronx a anunţat că alte şapte feline au fost infectate cu noul coronavirus.
  • Un tigru a fost primul animal infectat la Zoo din Bronx, la începutul lunii.
  • Animalele pot să se infecteze cu noul coronavirus de la oameni.
820 afișări
Imaginea articolului Opt feline de la Zoo din Bronx, testate pozitiv cu coronavirus. Ce simptome au

Opt feline de la Zoo din Bronx, testate pozitiv cu coronavirus. Ce simptome au

Şapte feline de la Grădina Zoologică din Bronx au fost infectate cu noul coronavirus, pe lângă tigrul infectat la începutul lunii, au anuntat reprezentanţii instituţiei, potrivit CNN.

Trei tigri şi trei lei africani au început să manifeste simptome la începutul lunii aprilie, când Grădina a anunţat că tigrul malaezian Nadia a fost testat pozitiv. Cele şase feline au fost testate, iar toate sunt pozitiv. Potrivit celor de la ZOO, animalele tuşesc.

Un alt tigru, fără simptome, a fost şi el testat pozitiv.

Animalele au luat virusul de la un angajat bolnav de COVID-19, iar între timp au fost izolate şi s-au luat măsuri de prevenţie.

Zoo din Bronx mai anunţă că animalele infectate se comportă normal, mănâncă bine şi nu mai tuşesc mult.


 

Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Tăieri ilegale din pădurile României: Plângere la Comisia Europeană împotriva Ministerului Mediului
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici