Peste 300 de persoane s-au imunizat în cursul nopţii la Maratonul de vaccinare din Timişoara

123 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de persoane s-au imunizat în cursul nopţii la Maratonul de vaccinare din Timişoara

Peste 300 de persoane au fost imunizate în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la Maratonul vaccinării, organizat în acest weekend în Timişoara.

Potrivit DSP Timiş, în cursul nopţii au fost vaccinate 305 persoane, ceea ce face ca numărul total al celor imunizaţi de la începerea maratonului să ajungă la peste 1450.

Maratonul Vaccinării se desfăşoară weekendul acesta, de vineri de la ora 16.00 până luni la ora 8.00, în faţa Sălii Olimpia din Timişoara.

„Comunitatea timişoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România - 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare. Mulţumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneţi mai departe! Azi e o coadă deja lungă - veniţi sâmbătă sau duminică, la ore mai puţin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile”, a scris vineri pe Facebook primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Iniţiativa din Timişoara este unică în ţară. Practic, oricine se poate vaccina cu buletinul, fără programare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici