Previziune sumbră a profesorului Adrian Streinu-Cercel: "Virusul va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii" / "Urmează încă cel puţin două valuri"

  • Profesorul Adrian Streinu-Cercel avertizează că pandemia de coronavirus nu s-a încheiat.
  • Preşedintele Comisiei de Sănătate de la Senat a declarat în cadrul unei emisiuni la Antena 3 că valul patru este deja prezent în România.
  • Adrian Streinu-Cercel a avertizat că acest val nu va fi ultimul: "Pandemia nu se termină cu valul 4, urmează încă cel puţin două valuri de aici încolo"
59794 afișări
Imaginea articolului Previziune sumbră a profesorului Adrian Streinu-Cercel: "Virusul va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii" / "Urmează încă cel puţin două valuri"

Previziune sumbră a profesorului Adrian Streinu-Cercel: "Virusul va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii" / "Urmează încă cel puţin două valuri"

„Nu este problema dacă vine sau nu al patrulea val, pentru că al patrulea val este în faţa noastră. Faptul că Terapie Intensivă au început să se adune pacienţii denotă clar acest lucru. Practic, pacienţii care sunt în Terapie Intensivă reprezintă acel procent de 5% de cazuri severe şi dacă facem calculul înapoi, o să vedeţi câte cazuri sunt în realitate, în spatele acestui procent de 5%, deci a numărului de pacienţi care sunt în Terapia Intensivă", a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Preşedintele Comisiei de Sănătate de la Senat a avertizat că circluaţia virusului va duce la noi mutaţii ce vor cauza noi valuri.

"Trebuie să fim cât se poate de conştienţi că pandemia nu se termină cu valul 4 şi urmează încă cel puţin încă două valuri de aici încolo, categoric, cu alte variante. Atâta timp cât lumea nu înţelege să se vaccineze în aşa fel încât să pună stop propagării acestui virus, virusul pe măsură ce trece de la o persoană la alta, el va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii, iar alte noi mutaţii vor face apanajul altor valuri. Deci totul depinde de noi", a spus Adrian Streinu-Cercel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici