Primarul Cristian Popescu Piedone suspendă restricţiile anti-COVID-19 impuse de el în Sectorul 5

Primarul Cristian Popescu Piedone anunţă că suspendă decizia privind restricţiile anti-COVID-19 după o discuţie cu prefectul Capitalei.

2403 afișări
Imaginea articolului Primarul Cristian Popescu Piedone suspendă restricţiile anti-COVID-19 impuse de el în Sectorul 5

Contrele din Sectorul 5. Primarul Cristian Popescu Piedone suspendă restricţiile anti-COVID-19

În urma unei discuţii telefonice pe care prefectul Capitalei a avut-o cu primarul Sectorului 5, joi dimineaţă, Primăria Sectorului 5 a decis să suspende pentru moment dispoziţia dată miercuri, privind unele măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19 pe raza sectorului.

La solicitarea prefectului, primarul a fost de acord să aştepte deciziile care urmează să fie luate la nivel de Guvern şi care presupun adoptarea unor măsuri unitare la nivelul Capitalei.

Primarul Sectorului 5 şi prefectul au căzut de acord în privinţa faptului că „mai presus de orice sunt interesul şi sănătatea cetăţenilor, iar situaţia epidemiologică actuală necesită adoptarea unor măsuri suplimentare”.

Cristian Piedone spunea, miercuri seară, că nu va revoca restricţiile anti-COVID-19, la cererea prefectului.

„Primarul Sectorului 5 a decis sa suspende aplicarea deciziilor date, în urma unei discuţii pe care am avut-o în această dimineaţă. Primăria Sectorului 5 a înţeles obiecţiile noastre. Suntem siguri că în viitor vom avea o cooperare bună pe acest domeniu”, a declarat Alin Stoica, prefectul Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici