Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a murit din cauza COVID-19

  • Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, a murit din cauza COVID-19.
10148 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a murit din cauza COVID-19

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a murit din cauza COVID-19 FOTO Primăria Călăraşi

Încă un politician a murit din cauza COVID-19.

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012 - 2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite PNL.

Surse politice declară că Daniel Drăgulin era internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Primarul avea 59 de ani şi comorbidităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici