Puburile din Anglia încep să se ÎNCHIDĂ! Au apărut primele cazuri de COVID-19 în urma petrecerilor MONSTRU din weekend

  • Englezii au petrecut ca nebunii în primul weekend de la relaxarea măsurilor de carantină.
  • Acum vine nota de plată. Mai multe puburi s-au închis deja după ce au depistat cazuri de COVID-19.
3792 afișări
Imaginea articolului Puburile din Anglia încep să se ÎNCHIDĂ! Au apărut primele cazuri de COVID-19 în urma petrecerilor MONSTRU din weekend

Puburile din Anglia încep să se ÎNCHIDĂ! Au apărut primele cazuri de COVID-19 în urma petrecerilor MONSTRU din weekend

Câteva puburi din Anglia au fost închise după ce angajaţi au fost depistaţi cu noul coronavirus în urma petrecerilor monstruoase din weekend, anunţă Sky News. În primul weekend de relaxare pentru englezi, măsurile de distanţare au fost ignorate complet, iar forţele de ordine au fost depăşite. Acum vine nota de plată pentru anumite baruri, care caută acum toţi clienţii din weekend ca să-i testeze.

The Lighthouse, The Fox and Hounds şi Village Home sunt cele trei puburi, toate cu tradiţie din diferite regiuni ale Angliei, închise din cauza unor cazuri de COVID-19.

"Tot staff-ul nostru este testat, iar redeschiderea va avea loc în momentul în care acest lucru va fi sigur pentru toată lumea", a anunţat The Lighthouse Kitchen and Carvery din Burnham-on-Sea, Somerset, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici