Republica Moldova înterzice accesul în ţară al cetăţenilor din statele afectate de Covid-19

Românii nu mai au voie să zboare către Chişinău. Comisia extraordinară de sănătate din Republica Moldova a anunţat că este interzis accesul în ţară al cetăţenilor care vin din zone afectate de coronavirus, inclusiv Italia, Iran, China şi Coreea de Sud. Principalii vizaţi sunt însă românii, după cum a explicat preşedintele Igor Dodon.

5108 afișări
Imaginea articolului Republica Moldova înterzice accesul în ţară al cetăţenilor din statele afectate de Covid-19

Republica Moldova înterzice accesul în ţară al cetăţenilor din statele afectate de Covid-19

„Nu putem permite ca Republica Moldova să devină zonă de tranzit. Dacă românii interzic zborurile spre România, ei toţi o să zboare la Chişinău şi de aici o să meargă cu maşina”, a declarat Dodon.

Potrivit autorităţilor din Republica Moldova, excepţie fac cei care demonstrează că au cetăţenia Republicii Moldova.

Printre măsurile luate de oficialii moldoveni se numără şi interzicerea evenimentelor la care participă mulţi oameni.

Ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, a informat că există 10 adulţi şi doi copii suspectaţi de coronavirus. Toţi pacienţii se află la spitalul Toma Ciorbă din Chişinău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici