Revolta unui bărbat carantinat pentru că nu mai poate primi mâncare de acasă: "Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei"

  • Un bărbat carantinat la Cluj se plânge de o nouă decizie a DSP: oamenii aflaţi în carantină nu mai au voie să primească mâncare de acasă
  • DSP se teme că virusul poate fi transmis şi prin mâncarea aruncată la gunoi de eventuali infectaţi
  • Între 270 şi 300 de lei costă carantinarea unei persoane în România
5186 afișări
Imaginea articolului Revolta unui bărbat carantinat pentru că nu mai poate primi mâncare de acasă: "Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei"

Revolta unui bărbat carantinat pentru că nu mai poate primi mâncare de acasă: "Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei"

Un bărbat din Tulcea carantinat într-un spital dezafectat din Cluj se plânge de o nouă regulă introdusă de Direcţia de Sănătare Publică. Cei carantinaţi nu mai au voie să primească pachete cu mâncare de acasă. Mulţi carantinaţi se plâng însă de mâncarea primită, dar şi condiţiile de cazare.

"Ştiri din carantină: Nu mai avem voie să primim mâncare de acasă, cică producem prea mult gunoi cu potenţial de contaminare. Ordin dat din 16.03, adus la cunoştinţă azi, 06.04. De fapt, nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei (plătite la suprapreţ, punem pariu?), având alternativa de acasă.
Ţin să informez DSP-ul şi pe tovarăşul prefect că ultimele studii asupra Covid-19 arată că boala poate fi transmisă şi prin fecale, deci ar fi cazul să ne închidă şi budele, şi să interzică populaţiei defecarea",
e postarea făcută de George Daskalou pe Facebook.

Bărbatul a continuat, în urma reacţiilor primite.

"Că n-am plătit taxe şi să ne comandăm singuri mâncarea (am plătit, şi încă cum, până în septembrie 2019), că am venit să-i îmbolnăvim (relax fam, nu vin peste voi în casă să vă dau covrig), şi nu vreau mâncarea plătită de voi, despre asta era vorba, că nu mai pot primi de afară... etc, etc.
Tocmai că eu scoteam în evidenţă condiţiile jalnice, pentru care sunt sifonaţi bani publici la greu. Din câte am înţeles ajunge la 270-300 de ron pe zi carantinarea unei persoane.
Articolul a preluat şi ce spuneam despre condiţiile din vamă, care permit celor bolnavi să ajungă acasă bine merci. Deci carantina noastră e fix zero, nu opreşte nici un virus. Praf în ochi pentru prostimea panicată",
a scris el.

"Ăsta e prânzul de azi. Plus nişte zoaie pe post de supă.", e imaginea postată de bărbat.



"De menţionat că nu există un frigider în cameră, deci nu poţi primi mâncare uşor perisabilă pentru că n-ai unde s-o păstrezi. Primeam fructe, dulciuri, o slănină afumată etc. Aruncam mâncarea lor, nu cea primită. Dar na, socialiştii, pardon, specialiştii ştiu mai bine.", a mai comentat bărbatul pe profilul său de Facebook.

Baia nu oferă condiţii decente de igienă, acuză bărbatul.

"Asta e toaleta, unde trebuie să faci şi duş. Un supraponderal nu încape aici. Poza nu reflectă prea bine realitatea. Nu se vede mucegaiul şi igrasia. Cică spital recent renovat. Sunt curios câţi bani publici au intrat în "renovarea" asta."

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici