Spania va începe programul de vaccinare anti-Covid în Ianuarie. Anunţul făcut de premierul spaniol Pedro Sanchez

  • Spania va începe un program amănunţit de vaccinare împotriva coronavirusului în ianuarie
  • Se estimează că vaccinul va acoperi o parte substanţială a populaţiei în primele 6 luni
  • Spania şi Germania sunt primele ţări ale Uniunii Europene care au pus la punct un plan complet de vaccinare
650 afișări
Imaginea articolului Spania va începe programul de vaccinare anti-Covid în Ianuarie. Anunţul făcut de premierul spaniol Pedro Sanchez

Sursa foto: profimedia

Spania va începe un program amănunţit de vaccinare împotriva coronavirusului în ianuarie şi se aşteaptă să acopere o parte substanţială a populaţiei în decurs de şase luni. Premierul spaniol Pedro Sanchez a declarat că Spania şi Germania sunt primele ţări din Uniunea Europeană care au pus la punct un plan complet de vaccinare.

"Campania va începe în ianuarie şi va avea 13.000 de puncte de vaccinare. O parte substanţială a populaţiei va putea beneficia de program, în prima jumătate a anului. Spania va implementa o strategie naţională unică, cu accent pe „grupurile prioritare”, a declarat Sanchez. Primul Ministru al Spaniei a aduăugat că vor fi recrutaţi mai mulţi profesionişti din domeniul sănătăţii.

Spania are al doilea cel mai mare număr de infecţii confirmate de coronavirus din Europa de Vest după Franţa, cu aproximativ 1,5 milioane de cazuri şi 46.619 decese cauzate de COVID-19, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici